Manli GeForce GTX 1050Ti

Brand :

299.00 269.00
-10%

6 in stock

Category:

Description

Kartelë grafike e fuqishme për lojra GeForce GTX 1050. I ofron kompjuterit tuaj frekuencë bazike prej 1290MHz dhe 1392MHz. Përmban memorie të tipit GDDR5 me kapacitet prej 4GB dhe frekuencë prej 7008MHz. Një ndër elementet kryesore të kartelës janë pjesët e saj cilësore. 

Kjo pllakë amë përdor një slot PCIe 3.0 për t’u lidhur me pllakën amë. Procesori i grafikut përdor arkitekturën Pascal dhe ofron një frekuencë bazë prej 1290 MHz dhe një rritje prej 1392 MHz. Kartela ofron: 1x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4 dhe 1x DVI-D. Nga teknologjitë e përdorura dhe të mbështetura, kartela ofron: OpenGL 4.5, DirectX 12.

Specifikat

Detajet e Karteles Grafike
Brendi MANLI
Modeli i Grafikes GTX 1050 TI MINI
Kapactiteti (GB) 4GB