RS Computers

Blej me KĂ«ste

Produktet tona mund tĂ« blehen me kĂ«ste nĂ«pĂ«rmjet kontratĂ«s e cila lidhet nĂ« mes tĂ« blersit dhe RS COMPUTERS . Blerja mund tĂ« bĂ«het deri me 6 kĂ«ste pa interes pĂ«r produktet mbi 300€, pa pasur nevoj pĂ«r kredit kartel. Pagesa e kĂ«stit tĂ« parĂ« duhet tĂ« bĂ«het me nĂ«nshkrimin e kontratĂ«s ndĂ«rsa kĂ«stet e tjera mund ti paguani cdo muaj nĂ« lokal apo edhe me transfer bankar, nĂ« njĂ« afat 5 ditor qĂ« caktohet nga klienti.
Në momentin e lidhjes se kontratës klienti merr edhe faturën e rregullt ku mundet nëpërmjet saj mund ti realizoj pagesat e kësteve
Kontrata lidhet në piken tonë të shitjes si dhe dokumentet e nevojshme për të realizuar këtë kontratë janë:
‱ Leternjoftimi i klientit
‱ Trusti pensional ( DĂ«shmi 6 mujore e trustit)
‱ Kontrata e punĂ«s ( Aktive )
‱ Fatura e Rrymes


Dokumentet e kĂ«rkuara duhet ti dĂ«rgoni nĂ« emailin : [email protected] . Dhe do tĂ« kontaktoheni pas verifikimit tĂ« tyre

Vërejtje : Në rast të vonimit të pagesave të kësteve ,fatura dhe kontrata dërgohet menjëherë tek përmbaruesi