TastierĂ« – Redragon K552 KUMARA LED Backlit Mechanical Gaming Keyboard

Brand :

49.99 39.99
-20%
Out stock

Out of stock

Description

Redragon K552 KUMARA RED LED me ndriçim të pasmë Tastierë mekanike të lojërave me 87 çelësa Dizajn kompakt që kursen hapësirë, çliron hapësirën e punës në tavolinën tuaj pa sakrifikuar performancën!
Tastierë lojërash e drejtuar nga performanca Duke ofruar veçori Pro në një dizajn kompakt me 87 çelësa që kursen hapësirë me një vlerë serioze të përballueshme!

Versioni Redragon K552 KUMARA RED LED me ndriçim tĂ« pasmĂ« nuk Ă«shtĂ« tastiera juaj mesatare mekanike e lojrave. Jo vetĂ«m qĂ« Ă«shtĂ« i mbi-inxhinieruar dhe i ndĂ«rtuar pĂ«r t’u rrahur, ai gjithashtu ka ergonomi tĂ« shkĂ«lqyer dhe njĂ« dizajn qĂ« kursen hapĂ«sirĂ« duke ofruar njĂ« pĂ«rvojĂ« tĂ« pastĂ«r dhe tĂ« lĂ«ngshme tĂ« lojĂ«s. PavarĂ«sisht se sa kohĂ« shkruani ose sa intensive janĂ« maratonat tuaja tĂ« lojĂ«rave, ju jeni gjithmonĂ« rehat.

Tastiera e lojĂ«rave mekanike me ndriçim RED pĂ«rmban njĂ« konstruksion tĂ« ngurtĂ« alumini dhe ABS tĂ« kategorisĂ« sĂ« avionĂ«ve, çelĂ«sa tĂ« montuar nĂ« pllakĂ«, kapĂ«se çelĂ«sash tĂ« formuar me injeksion tĂ« dyfishtĂ«, çelĂ«sa tĂ« nivelit tĂ« lartĂ« me susta mekanike ultra tĂ« fundit, ndriçim tĂ« kuq LED tĂ« qartĂ« dhe tĂ« ndritshĂ«m tĂ« rregullueshĂ«m. Kabllo USB me shpejtĂ«si tĂ« lartĂ« me lidhĂ«s USB pa korrozion tĂ« veshur me ar pĂ«r njĂ« lidhje tĂ« besueshme e cila do t’i rezistojĂ« lojĂ«rave tĂ« shpejta tĂ« forta.

NjĂ« tastierĂ« e ashpĂ«r kompakte mekanike e lojĂ«rave – E pĂ«rkryer pĂ«r çdo betejĂ« me tĂ« cilĂ«n mund tĂ« pĂ«rballeni.

Për më tepër, tastiera përmban:

Baza e fortë e tastierës e bërë nga alumini i klasës së avionëve
Dizajn kompakt që kursen hapësirë me 87 çelësa me madhësi të plotë
Të 87 çelësat janë 100% pa konflikte, kundër fantazmave
12 çelësa multimedial
ÇelĂ«si WIN mund tĂ« çaktivizohet pĂ«r lojĂ«ra