Tastierë – Redragon K617-RGB Fizz RGB Wired Mechanical Gaming Keyboard

Brand :

49.00
Out stock

Out of stock

Description

Ultra-portativ
– Një dizajn ultra kompakt 60% dhe kabllo e shkëputshme do të thotë më shumë hapësirë për përdorimin e mausit dhe udhëtim më të lehtë në çdo festë apo ndeshje lojrash në mbarë botën.

 

– Tastierë lojrash me tela me ndriçim të pasmë me 61 taste RGB

  • Dizajn kompakt / portativ
  • Ndërprerës i qëndrueshëm me 50 milionë jetëgjatësi klikimesh
  • Kapaku i heqshëm i çelësit dhe çelësi mekanik
  • Rrotullimi i çelësit N
  • RGB Backlighting

Tastierë 60% me tela dhe me 2 ngjyra: Tastierë Redragon 60% në modalitetin me tela me strukturë të freskët të tastierëve të përzier me 2 ngjyra. Çelësat ultra kompakt 61 me ngjyrën e re të kapakut të tastierës çlirojnë hapësirë të çmuar në tavolinë me elementë të gjallë.

Çelësat e kuq me shkëmbim të nxehtë: Ndërprerësi mekanik më i qetë, lëvizja lineare dhe e buta e çelësit e bëjnë çdo klikim të lehtë për t’u regjistruar. I këmbyeshëm me çelësa të tjerë Redragon. Krijuar për të qëndruar me çelësa të vlerësuar për 50 milionë shtypje të tasteve.

RGB e gjallë: Deri në 20 mënyra të paracaktuara të ndriçimit të prapme janë të lira për t’u zgjedhur nga vetë tastiera. Shkëlqimi dhe shpejtësia e rrjedhjes janë gjithashtu të rregullueshme në bord. Zgjidhni mënyrat tuaja të preferuara për çdo lojë.

Softueri Pro i personalizueshëm: Zgjeroni opsionet tuaja duke përdorur softuerin e disponueshëm për të dizajnuar mënyrat dhe efektet tuaja të reja që gjenden në redragonshop. Makro me lidhje të ndryshme tastierë ose shkurtore për punë dhe lojëra më efikase.

Dedikuar për FPS Gamer: Vendoseni tastierën drejt në desktopin tuaj dhe jo më të shtrembër për të kursyer hapësirën e miut, miu nuk do të godasë më kurrë tastierën. Kënaquni duke tundur miun pa asnjë shqetësim dhe shkoni të merrni atë Team Kills.