Acer 24″ VG240YSBMIIPX 165HZ

Brand :

249.99
Out stock

Out of stock

Categories: ,

Description

Full HD: Rezolucioni Full HD (1920 x 1080) siguron një përvojë të këndshme dhe të qetë të lojës, edhe në cilësimet më të larta.
Shpejtësia 165 Hz: Shpejtësia e jashtëzakonshme e rifreskimit 165 Hz do të thotë loja juaj do të jetë e qetë dhe pa vonesa.

Specifikat

Detajet e Monitorit
Brendi Acer Nitro
Modeli VG240YSbmiipx
Madhësia e ekranit 23,8
Resolucioni 1920 x 1080 px
Koha e reagimit 1ms
Frekuenca 165HZ
Portet DP, HDMI