Karrikë GEMBIRD-SCORPION-06x E Zeze

Brand :

169.00 149.00
-12%

Description

Karrige lojrash ergonomike e rregullueshme në lartësi

Rrotullim i plotë 360°

Mbështetëse krahësh rrotulluese brenda dhe jashtë

MbĂ«shtetĂ«se e rregullueshme 90˚ dhe sedilje e pjerrĂ«t me mundĂ«si kyçjeje

Përfshirë jastëkë të lëvizshëm dhe të rregullueshëm të mesit dhe qafës

Kornizë e fortë dhe e fortë me bazë najloni dhe rrota të qëndrueshme që rrotullohen pa probleme

Sedilje me rrjetë të ventiluar dhe përpara