Mouse – Logitech G Pro X Superlight Black

Brand :

140.00 119.99
-14%
Out stock

Out of stock

Description

Ky është një maus wireless për lojëra me cilësi të lartë dhe peshë të lehtë. Jetëgjatësia e baterisë është deri në 70 orë. Ai siguron një rezolucion prej 100-25,600 DPI dhe një frekuencë përgjigjeje prej 1 ms. Ka 5 butona. Ka një memorie të integruar dhe një sensor HERO 25K. Sensori ekskluziv HERO 25K i Logitech G ofron saktësi, shpejtësi dhe qëndrueshmëri të pakrahasueshme. Pro X Superlight ofron saktësi ekstreme dhe kontroll jashtëzakonisht të imët, për besim të plotë. Këmbët e mëdha PTFE pa aditivë do t’ju sigurojnë rrëshqitjen më të qetë për një lidhje të patrazuar dhe të qetë me lojën. Pesha e tij është më pak se 63 g