Karrikë GEMBIRD-SCORPION-04x Portokalli

Brand :

169.00 149.00
-12%

Description

Karrige kompjuteri PVC

Baza e fortë najloni, sfungjer në mbështetësen dhe qafën dhe shkumë e derdhur brenda sediljes

Sedilje me rrjetë të ventiluar dhe përpara

Mbështetëse krahu e rregullueshme 2D