Karrikë GC-SCORPION-03X e Kuqe

Brand :

220.00
Categories: ,

Description

Karrige lojrash ergonomike e rregullueshme në lartësi

Rrotullim i plotë 360°

Mbështetëse krahësh rrotulluese brenda dhe jashtë

Mbështetëse e rregullueshme 90˚ dhe sedilje e pjerrët me mundësi kyçjeje

Përfshirë jastëkë të lëvizshëm dhe të rregullueshëm të mesit dhe qafës

Kornizë e fortë dhe e fortë me bazë najloni dhe rrota të qëndrueshme që rrotullohen pa probleme

Sedilje me rrjetë të ventiluar dhe përpara

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrikë GC-SCORPION-03X e Kuqe”

Your email address will not be published.